Bine ați venit la Corby Solutions (parte a grupului de firme Frangomy)! Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în domeniul dirigentiei de șantier și achizițiilor publice. Cu o vastă experiență și cunoștințe solide în aceste domenii, suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să dezvoltăm parteneriate durabile.

Ce ne definește:

Tineri și dinamici: Echipa noastră este formată din profesioniști pasionați, mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.

Cunoștințe solide: Avem o înțelegere profundă a proceselor de dirigentie de șantier și a procedurilor de achiziții publice.

Colaborare extinsă: Lucrăm împreună cu peste 200 de specialiști din întreaga țară, ceea ce ne permite să oferim servicii la cel mai înalt nivel.

Dezvoltare continuă: Suntem mereu în căutarea inovațiilor și îmbunătățirilor pentru a răspunde nevoilor clienților noștri.

Cum putem colabora: Dacă sunteți dirigente de șantier și sunteți interesat să colaborați cu noi, vă invităm să ne contactați. Suntem deschiși la noi parteneriate și suntem aici pentru a aduce plusvaloare activitatii Dvs

Ne puteti contacta aici.

diploma

 

Așteptăm să lucrăm împreună și să contribuim la succesul proiectelor dvs.!

Serviciile noastre sunt asigurate prin POLIȚE PENTRU ASIGURAREA PRIVIND RĂSPUNDEREA CIVILĂ PROFESIONALĂ, reinoite anual.

Poziţia FRANGOMY SOLUTIONS SRL în Topul Firmelor 2023:

Locul 1 in Top Afaceri Romania, localitatea POPESTI LEORDENI, domeniul 74: Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice

Despre  Noi

Bine ați venit la FRANGOMY SOLUTIONS SRL! Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în domeniul dirigentiei de șantier și achizițiilor publice. Cu o vastă experiență și cunoștințe solide în aceste domenii, suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să dezvoltăm parteneriate durabile.

corby

frangomy

iso 1